top of page

fre 03 sep.

|

Oscars

Wälkomstsittning med WEST

Wälkomstsittningen är till för dig som är befintlig student på Campus Varberg! En biljett kostar 200 kr (300kr för icke-WEST-medlem) och swishas till 123 09 150 33 i samband med anmälningen, märk swishen med "Wälkomstsittning"! Se mer info nedan!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Wälkomstsittning med WEST
Wälkomstsittning med WEST

Tid och plats

03 sep. 2021 18:30 – 23:59

Oscars, Borgmästaregatan 15, 432 41 Varberg, Sverige

Om evenemanget

WEST välkomnar alla nya och befintliga studenter på Campus Varberg till årets Wälkomstsittning för att tillsammans kicka igång terminen. Vi kommer att hålla till på Oscars Restaurant and Sportbar i Varberg. Kvällen kommer att bjuda på allt ifrån mat till aktiviteter  där ni får chansen att umgås tillsammans med era nya eller gamla klasskompisar.

Temat för kvällen är WILD WEST och pris för bästa utklädnad kommer att delas ut under kvällen.

Med tanke på att det fortfarande pågår en pandemi ber vi er att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom och att ni under kvällen respekterar de regler som Oscars har. Vi ber er att hålla avstånd, vara noga med att tvätta händerna, men framförallt så sitter vi ner på våra platser under kvällen.

Viktigt! Kolla så att ni har fått ett bekräftelsemail på att ni är anmäld, har ni inte fått ett mail så är ni inte anmäld. För WEST medlemmar är eventet rabatterat, medlemskapet måste förnyas varje höst.

Insläppet sker löpande mellan kl 18:30 till kl 19:00. Vänta inte förlänge med att anmäla er, platserna är begränsade och det är först till kvarn. Kom ihåg att ta med legitimation.

Pris (WEST medlem): 200kr

Pris (icke-WEST medlem): 300kr

Insläpp: 18:30 - 19:00

Tid: 18:30 - 00:00

Är det några frågor så får ni gärna höra av er till oss!

Anmälningen stänger onsdag 1 september kl. 23.59 och det finns begränsat med antal platser

Så putsa bootsen, rykta hästen och ta på dig hatten för nu blir det WILD WEST fest!

Hoppas vi ses där!

Dela detta evenemang

bottom of page