• Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Otto Torells gata 16, 432 44 Varberg​

0340-697457

FAQs

Hur går jag med i WEST?

Du kan gå med i WEST genom att besöka WEST-kontoret, som finns i Campus Varbergs lokaler i E-byggnaden. När du blir medlem får du lämna dina kontaktuppgifter samt betala en medlemskapsavgift. Avgiften kostar 180 kr för ett helt läsår. Som medlem i WEST kan du även välja att aktivt engagera dig i någon av våra sektioner. Dessa kan du läsa om under fliken Om WEST.

Hur kan jag engagera mig i WEST?

Vill du vara med och engagera dig i WEST så kan du varje höst och vår söka till en av våra sektioner. Genom att vara engagerad i WEST kan du bland annat få hjälpa till att organisera, utföra eller marknadsföra våra evenemang och aktiviteter som sker i och utanför Campus Varberg. WEST består av ett flertal olika sektioner samt en styrelse. Du alla kan läsa om samtliga sektioner under fliken Om WEST.

Vad får jag för förmåner om jag går med i WEST?

Som WEST-medlem kan du ta del av olika evenemang, gratis eller till ett förmånlig pris. Dessutom kommer du att få ett WEST-kort som ger dig olika rabatter i Varberg. Genom att vara med i WEST får du även lära känna andra studenter och känna dig som en del av Campus Varberg. Viktigast av allt - du får även ett billigare pris på te och kaffe på Campus!

Hur gör jag om jag har blivit av med mitt WEST-kort?

Om du olyckligtvis har blivit av med ditt WEST-kort kan du fixa ett nytt inne på WEST-kontoret helt kostnadsfritt. Hör med Monica som arbetar på kontoret så hjälper hon dig!