• Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Otto Torells gata 16, 432 44 Varberg​

0340-697457

SOCIALA SEKTIONEN

WESTs sociala sektion är den sektion som arrangerar de evenemang som alla studenter kan ta del utav. Sektionen består utav tre olika grenar.

Interna grenen

Interna arrangerar evenemang som till exempel Wälkomstfest, Halloweenfest och Lussehuset. Vi kombinerar hejdundrande fester med mysiga spelkvällar. Vi jobbar för att skapa evenemang som passar alla, oavsett ålder eller intresse. Det bästa med Interna är att här blir idéer verklighet och din kreativa ådra får växa fram.

 

Externa grenen

Syftet med Externa är att ge WEST-medlemmarna ett roligare studentliv med hjälp av större och lite finare tillställningar. Externa vill ge medlemmarna möjligheten att socialisera sig med varandra under andra omständigheter och i andra miljöer än där de ses till vardags. Vi erbjuder sittningar, både på Campus och utanför, samt lite mindre evenemang som Bruketkväll, barrunda och biokväll.

 

Idrottsgrenen

Idrott arbetar för att aktivera våra medlemmar på alla möjliga sätt. Vårt mål är att ge medlemmarna möjlighet att testa på en rad olika aktiviteter men samtidigt få dem att träffas över klassgränserna i en kul och avslappnad miljö. Vi är alltid öppna för förslag från våra medlemmar och anpassar vårt utbud efter det.

 

Varje månad hyr WEST en inomhushall där Idrottsgrenen anordnar olika aktiviteter som t.ex. fotboll, volleyboll, badminton och innebandy. Ibland anordnar även Idrottsgrenen ”prova-på tillfälle” där vi till ett förmånligt pris och ofta med instruktör gör en ovanligare aktivitet t.ex. surfa, segla, zumbapass eller skridskor.