top of page

ons 09 sep.

|

Runt om i Varberg

Nollning 2020

Nollningen är till för alla er som är nya studenter för i år på Campus Varberg. Det blir fyra häldelserika dagar med allt ifrån fartfyllda lekar & tävlingar till långa festnätter och god mat. Nollningen är till för alla oavsett vem man är, vad man gillar och hur man är!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nollning 2020
Nollning 2020

Tid och plats

09 sep. 2020 15:00 – 12 sep. 2020 23:59

Runt om i Varberg, Varberg, Sverige

Om evenemanget

Kära Nollor!

Ja, det är ni nya studenter på Campus Varberg som är nollorna ända fram till Nollningens slut. Först då ni lärt känna tillräckligt många nya kompisar, insamlat tillräckligt mycket information för att hitta i Varberg och tillräckligt många studentrelaterade roligheter blir ni kallade Ettor!

Nollningen består av fyra händelserika dagar fyllda med allt i från fartfyllda lekar & tävlingar till långa festnätter & god mat. Det är en rolig och minnesvärd tid som vi tillsammans skapar, därför ägnar vi oss inte åt förnedringslekar! Alla ska känna sig bekväma, respekterade och välkomna. Det övergripande temat är Disney och ni kommer bli indelade i olika lag som vardera kommer representera en film - vilken det blir får ni veta under Wälkomstsittningen samt i ett sms. I varje lag kommer ni ha faddrar - äldre studenter - som kommer guida er igenom nollningen och förgylla dessa dagar så att ni får en rolig minnesvärd start på er studietid! Nollningen avslutas med en finsittning där vi tar fram finkläderna, putsar glasskorna och gör oss redo för en bal på slottet! Klädkoden är just: din finaste outfit (behöver inte vara Disney relaterad).

Det är ett speciellt år vi lever i och Nollningen blir inget undantag. Nollningskomittén har lagt ner all kraft för att kunna planera att genomföra nollningen trots restriktioner gällande Covid-19 och är oerhört glada över att den blir av! Polisen har gett sitt godkännande till att genomföra nollningen i mindre grupper där det är aktiviteter och med bordsplacering vid finsittningen. På så sätt får ni ännu större chans att verkligen lära känna dem i ert lag, era faddrar, nollningskommitén och andra studenter ni kommer möta!

Under nollningen gäller följande allmänna bestämmelser:

- Vi är alla friska som kommer - stanna hemma om du har minsta förkylningssymptom!

- Vi håller avstånd till varandra så gott det går.

- Vi har god handhygien och föredrar "air fives" istället för high fives och kramar.

- Medhavd handsprit uppmuntras.

- Bordsplacering vid finsittningen med avstånd mellan varandra för att alla ska känna sig trygga.

- Vi undviker köer genom system för matserveringen, golvmarkeringar vid entrén, baren och toaletter.

- Medhavd alkohol är strikt förbjudet inne på Campuset - då förlorar vi vårt serveringstillstånd och det vill ju ingen av oss!

- Om alkoholhaltig dryck tas med utomhus - ta med i diskret flaska!

Nollningen har ett paketpris där det kostar 600kr för WEST-medlemmar (se till att bli WEST-medlem under v.36 inne på WEST-kontoret på campus). Vill man inte bli medlem kostar det 700kr.

För dig som gärna vill vara med men endast kan några få dagar gäller följande:

Onsdagen 9/9: 150kr (180kr ej WEST-medlem) - Aktiviteter

Torsdagen 10/9: 200kr (230 ej WEST-medlem) - Barrunda

Fredagen 11/9: 130kr (160 ej WEST-medlem) - Aktiviteter

Lördagen 12/9: 500kr (550kr ej WEST-medlem) - Finsittning

I priset ingår mat och aktiviteter samt dryckesbiljetter till barrundan.

Så passa på att bli WEST-medlem och anmäla dig nu!

Dela detta evenemang

bottom of page