NY STUDENT

Har du nyss blivit antagen till Campus Varberg?

Grattis! WEST vill hälsa dig varmt välkommen och vi vill göra allt för att du som student på Campus Varberg ska känna dig redo för dina nya studier! 

Som medlem i WEST får du uppleva allt som studentlivet i Varberg har att erbjuda. Du får ta del utav mängder med olika evenemang och samtidigt får du även förmånliga rabatter runt om i Varberg.

Under fliken MEDLEM kan du läsa mer om vad det innebär att gå med i WEST. Du hittar även våra tips gällande studentboende i Varberg under fliken HITTA BOENDE. 

I början av varje hösttermin anordnar WEST en Wälkomstfest för er nya som gamla studenter samt en Nollning för er nya studenter. Klicka på fliken EVENEMANG för att få mer information.

Varmt Välkomna till Campus Varberg & WEST!

Antagen till en utbildning till hösten? STORT GRATTIS!

Här finner du en hälsning från WESTs styrelse

 

 

 

 

Hejsan!

 

Vi i studentföreningen WEST vill börja med att gratulera dig som blivit antagen till en utbildning på Campus Varberg och ser verkligen framemot att träffa dig i höst - tillsammans ska vi se till att du får de absolut bästa åren som student i Varberg. 

För att starta hösten kommer vi den fjärde september att arrangera den årliga Wälkomstfesten. En kväll för att introducera dig som student till Campus där du ges en utmärkt möjlighet att träffa nya vänner och tillsammans starta året på bästa sätt. Vi kommer även att arrangera en nollningsvecka med planerat datum 9 - 12 september 2020. Veckan kommer vara full av gemenskap, tävlingar, fest och stunder du aldrig kommer glömma - nollningsveckan vill du alltså inte missa. Läs mer om Nollningen under fliken med samma namn.

 

Värt att nämna är att planering av evenemangen kommer ske med förhoppning om att genomförande är möjligt. Covid-19 kan påverka detta och vi kommer kontinuerligt att uppdatera våra sociala kanaler kring utfallet av årets Wälkomstfest samt nollningsvecka. 

 

Under uppstartsdagarna kommer vi gå ut i respektive klasser för att presentera oss själva och studentföreningen. Vid detta tillfälle kommer mer information gällande medlemskap, aktiviteter och annat roligt att presenteras. Det ska bli så roligt att träffas! 

 

Har du fler frågor är du givetvis välkommen att höra av dig till oss, vi finns här för dig under hela din studietid så tveka inte på att skicka iväg ett mejl eller prata med oss på Campus. 

 

Följ oss på Facebook: @WEST - Warbergs enade studenter

Följ oss på Instagram: @Westvarberg 

 

Med vänliga hälsningar, WEST styrelse. 

Screenshot_12.jpg