top of page

tis 12 okt.

|

Harrys

Oktoberfest

Oktoberfesten är till för dig som är befintlig student på Campus Varberg för att ha en festlig kväll med alla studenter! En biljett kostar 230 kr (330kr för icke-WEST-medlem) och swishas till 123 09 150 33 i samband med anmälningen, märk swishen med "Oktoberfest"! Se mer info nedan!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Oktoberfest
Oktoberfest

Tid och plats

12 okt. 2021 19:00 – 23:00

Harrys , Kungsgatan 18, 43241 Varberg

Om evenemanget

Oktoberfesten är kvällen då vi äter god mat och dricker god öl tillsammans på Harrys i festlig stämning.

Kvällens tema är alltså oktoberfest så det gäller för er att rota fram era bästa outfits, låna av en kompis eller slå till all in på en klädsel i temats anda.

Under kvällen kommer det bjudas på middag, härligt häng och en massa skratt och tävlingar. Det kommer även ingå en drinkbiljett och baren är öppen hela kvällen. Detta vill du helt enkelt inte missa! Självklart får man inte ta med egen alkohol och det är viktigt att respektera allmänheten hela kvällen och uppföra sig väl. Tänk på att det är Harrys som sköter tillställningen, det betyder t.ex. att om man kommer alldles för berusad till insläppet har personalen alltså rätt att inte släppa in - precis som när man går ut privat. 

Nu har covid-19 restriktionerna släppt men vi vill ändå att om du som kommer är frisk, har du minsta förkylningssymptom så ber vi dig att stanna hemma!

Insläppet är kl 19.00

Så anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Anmälningen stänger söndag 10 oktober kl. 23.59 och det är begränsat antal platser

Vi ses!

Dela detta evenemang

bottom of page