NY STUDENT

Har du nyss blivit antagen till Campus Varberg?

Grattis! WEST vill hälsa dig varmt välkommen och vi vill göra allt för att du som student på Campus Varberg ska känna dig redo för dina nya studier! 

Som medlem i WEST får du uppleva allt som studentlivet i Varberg har att erbjuda. Du får ta del utav mängder med olika evenemang och samtidigt får du även förmånliga rabatter runt om i Varberg.

Under fliken MEDLEM kan du läsa mer om vad det innebär att gå med i WEST. Du hittar även våra tips gällande studentboende i Varberg under fliken HITTA BOENDE. 

I början av varje hösttermin anordnar WEST en Wälkomstfest för er nya som gamla studenter samt en Nollning för er nya studenter. Klicka på fliken EVENEMANG för att få mer information.

Varmt Välkomna till Campus Varberg & WEST!

westlogga (1).jpg

Välkomstbrev till nya studenter!

Hejsan!

Vi i studentföreningen WEST vill börja med att gratulera dig som blivit antagen till en utbildning på Campus Varberg! Vi ser verkligen fram emot att träffa dig i höst, antingen på plats eller på distans, vi ska oavsett se till att du får det bästa åren som student hos oss i Varberg.

 

För att starta hösten kommer vi att börja med den traditionsenliga Wälkomstsittningen som äger rum i september (exakt datum kommer). En kväll för att välkomna dig som ny student till Campus och ett första steg att träffa nya vänner. Sedan infaller Nollningsveckan med planerat datum 8 - 11 september. 4 dagar fyllda med roliga gemenskap, tävlingar, aktiviteter och fest. Det är en vecka du sent kommer att glömma. 

 

Planeringen av evenemangen sker med nuvarande restriktioner i åtanke och förhoppningen om att det kommer gå att genomföra på plats. Covid-19 kan påverka detta och vi kommer kontinuerligt att uppdatera våra sociala kanaler kring utfallet av våra evengemang. Så glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook. 

 

Under uppstartsdagarna kommer vi att gå ut till respektive klass och presentera oss och studentföreningen. Då kommer också mer information om medlemskap, aktiviteter och annat som kan vara bra att hålla koll på. 

 

Har du fler frågor kan du givetvis höra av dig till oss, vi finns här för att kunna hjälpa till och i första hand göra din studietid så bra som möjligt. Så tveka inte att skicka iväg ett mejl, meddelande på Facebook eller slide into our DM:s på Instagram. Eller kom och prata med oss på plats på Campus i höst!

 

Följ oss på Facebook: @West - Warbergs enade studenter 

Följ oss på Instagram: @Westvarberg 

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig och komma igång med ett år förhoppningsvis fyllt av evenemang och aktiviteter!

 

Med vänlig hälsning, WEST - Warbergs Enade Studenter