alice_1.jpg

NYA STYRELSEN HÄLSAR VÄLKOMNA 

Planeringen inför hösten är igång och hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt!

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att se vad vi hittar på!

Vi ses i höst!

WEST - WARBERGS ENADE STUDENTER

WEST är studentföreningen för dig som är student på Campus Varbergs alla olika utbildningar. Bli medlem för 180kr/år så får du ta del av bland annat alla evenemang till medlemspris, rabatter & en härlig gemenskap. Tillsammans skapar vi underbara minnen och arrangerar fester, sittningar, musikquiz, turneringar och mycket mer. 

Med WEST blir ditt studentliv roligare & härligare
- vårt mål är att skapa det bästa studentlivet för dig och dina nyfunna vänner!

Varmt välkommen in till WEST-kontoret i E-byggnaden för att köpa ditt medlemskap, köpa studentkaffe eller bara tjata med oss!
​​​
Öppettider WEST-kontoret:
Stängt tillsvidare - vi finns digitalt!​
Boka tid för ärenden på kontoret

(utskriftskort kopiering, blippar etc)

Kontaktbar via telefon & mail alla dagar 8.30 - 14.00

0340-697457

info@westvarberg.se


WÄLKOMNANDE  -  WÄRDESKAPANDE  -  WÄLMÅENDE
westlogga (1).jpg

Välkomstbrev till nya studenter!

Hejsan!

Vi i studentföreningen WEST vill börja med att gratulera dig som blivit antagen till en utbildning på Campus Varberg! Vi ser verkligen fram emot att träffa dig i höst, antingen på plats eller på distans, vi ska oavsett se till att du får det bästa åren som student hos oss i Varberg.

 

För att starta hösten kommer vi att börja med den traditionsenliga Wälkomstsittningen som äger rum i september (exakt datum kommer). En kväll för att välkomna dig som ny student till Campus och ett första steg att träffa nya vänner. Sedan infaller Nollningsveckan med planerat datum 8 - 11 september. 4 dagar fyllda med roliga gemenskap, tävlingar, aktiviteter och fest. Det är en vecka du sent kommer att glömma. 

 

Planeringen av evenemangen sker med nuvarande restriktioner i åtanke och förhoppningen om att det kommer gå att genomföra på plats. Covid-19 kan påverka detta och vi kommer kontinuerligt att uppdatera våra sociala kanaler kring utfallet av våra evengemang. Så glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook. 

 

Under uppstartsdagarna kommer vi att gå ut till respektive klass och presentera oss och studentföreningen. Då kommer också mer information om medlemskap, aktiviteter och annat som kan vara bra att hålla koll på. 

 

Har du fler frågor kan du givetvis höra av dig till oss, vi finns här för att kunna hjälpa till och i första hand göra din studietid så bra som möjligt. Så tveka inte att skicka iväg ett mejl, meddelande på Facebook eller slide into our DM:s på Instagram. Eller kom och prata med oss på plats på Campus i höst!

 

Följ oss på Facebook: @West - Warbergs enade studenter 

Följ oss på Instagram: @Westvarberg 

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig och komma igång med ett år förhoppningsvis fyllt av evenemang och aktiviteter!

 

Med vänlig hälsning, WEST - Warbergs Enade Studenter

KOMMANDE EVENEMANG

Här anmäler du dig till våra kommande evenemag - se till att du fått bekräftelsemail!

Inga kommande evenemang för tillfället

Information gällande restriktionerna pga covid-19

 

 

 

 

Kära WEST-medlemmar, 

 

Information angående Covid-19:

På grund av de rådande omständigheter och de hårdare restriktionerna i Halland har vi i styrelsen beslutat att avbryta all form av aktiviteter fram till jul. 

 

Vi tycker det är ett oerhört tråkigt beslut men vi som förening måste ta vårt ansvar i denna pandemi. Vi är måna om er medlemmar och vill därför inte utsätta er för ökad risk för smittspridning av Covid-19.

 

Detta innebär att Dogeballturnering är inställd och mindre sportaktiviteter inte kommer att genomföras. Det kommer inte heller bli någon vintersittning eller andra julaktiviteter tyvärr. Vi har även beslutat att skidresan 2021 inte kommer genomföras med WEST. 

 

Vi försöker ständigt jobba med att komma på andra lösningar för er, våra medlemmar. Håll därför koll på vår hemsida och sociala medier för ny viktig information.

 

Framtiden är oviss för oss alla, vilket gör det ännu viktigare att vi alla tar vårt ansvar och håller avstånd och följer restriktionerna.

 

Information om WEST-kontoret:

WEST-kontorets öppettider kan komma att ändras sporadiskt, kolla därför in hemsidan för öppettider - dessa kommer uppdateras kontinuerligt! Hör av er till info@westvarberg.se för brådskande frågor, alternativ direkt till oss via Facebook Messenger. 

 

Sist men inte minst hoppas vi att ni alla mår bra och önskar er lycka till med era studier hemifrån! 

 

Ta hand om er!

Hälsningar WEST styrelse

2020-11-10

Screenshot_12.jpg

2020 ÅRS NOLLNINGSVIDEO

WEST PÅ INSTAGRAM